Alverde sapun Divlja ruža


Nisam probala puno prirodnih sapuna, ali mogu reći da je ovaj do sada najbolji! :)




Pre ovog Alverde sapuna probala sam njihov sapun sa verbenom i limunom, i nisam bila zadovoljna njime. Miris je lep, egzotičan i drugačiji, a i koža je zaista fina nakon upotrebe, ali je previše grub. :( Komadići verbene su preveliki i nimalo nežni, tako da sam odlučila da ga više ne kupujem. Sa Divljom ružom je stvar znatno drugačija. :)


Prijatnog, blagog mirisa, sa laganom penom, lepo čisti i neguje kožu. Iako je potpuno prirodan, stvara sasvim lepu penu. Ne raspada se usled korišćenja, već ostane kompaktan sve dok ga ne potrošite.  


Teži 100 g i dolazi u simpatičnoj kartonskoj kutijici, koja se, naravno, može reciklirati. <3


Proizvođač kaže:

Alverde čvrsti biljni sapun uljani, divlja ruža.
Visok udeo biljnog glicerina neguje i štiti ruke od isušivanja. Sertifikovana prirodna kozmetika. Bez sintetičkih mirisa, boja i konzervansa. Sa prirodnim uljima. Bez sastojaka na bazi mineralnih ulja.

Ja ga koristim za telo, ne samo za ruke. Ne isušuje kožu dodatno, ali svakako nakon upotrebe koža mora da se nahrani i hidrira, jer bez toga, ako vam je koža suva - ostaće suva. 


Pruža osećaj čistoće, ne zateže kožu i ne izaziva osećaj peckanja ili svraba. Ne troši se prebrzo, a i povoljan je - svega 100 dinara. :) Zadovoljna sam i njegovim učinkom i sastavom, te ću sigurno nastaviti da ga koristim. 


Da li ste probali neki od Alverde sapuna?

1 коментар:

  1. Meni je omiljen ovaj, jer mi za ruke najviše odgovara kad nema po sebi grebuckave čestice. Ali, već neko vreme ga ne nalazim u dm-u kod mene, nadam se da ga nisu povukli iz prodaje. :/

    ОдговориИзбриши