Alverde sapun Organska verbena i limun


Još jedan čvrsti Alverde sapun, treći u nizu, da upotpuni kolekciju.


Oni koje me prate na fejsbuku mogli su da vide objavu o tome da, na moju žalost, Alverde sapuna od ruže više nema u prodaji. A, bio mi je omiljeni! 🌹 I, baš kada sam o njemu pisala, još pre godinu dana, spomenula sam vam ovaj o kome je danas reč. 🍋


To je bio prvi Alverde sapun koji sam probala, ali onda nisam bila tako zadovoljna njime: delići verbene u njemu bili su prekrupni i grubi, te su mi više smetali nego što sam uživala u tom piling efektu koji bi oni trebalo da izazovu. Rekla sam sebi da ga više neću kupovati. Ali, kako sada ne bi moj jedini izbor bio sapun od lavande, odlučila sam da ovom pružim još jednu šansu.


Evo šta proizvođač kaže o njemu:


Ne razlikuje se mnogo od svojih roze i ljubičastih kolega.☺ Vrlo lepo peni, miris mu je neobičan, pomalo osvežavajuć, ali slabog intenziteta. Čvrst je, ne raspada se i ne pretvara se u ljigavu smesu poput nekih drugih prirodnih sapuna koje sam koristila. Komadići biljaka su ovoga puta sitniji i nežniji prema koži, što znači da sam ga onomad nepravedno otpisala, jer je možda samo ta serija bila takva, ili se baš tako zalomilo da u mom primerku ima previše velikih komada. Sada ih ima tačno onoliko koliko treba (po mom ukusu) i taj blagi piling mi baš prija. 
 

Sapun koristim samo za ruke. Ne isušuje kožu dodatno, ali, ako je ona inače suva, biće joj potrebna nega i hidratacija. Kao i prethodna dva, i ovaj sapun je dosta nežniji od običnih sapuna, stvara laganiju penu koja se lako ispire i ostavlja za sobom osećaj čiste kože.


Cena je i dalje 100 dinara, tačnije, 99 dinara za 100 grama. Pakovanje je nešto drugačije nego pre, lepše i modernije. Neću prestati sa korišćenjem Alverde sapuna dokle god budu bili ovakvog kvaliteta i dokle god ih bude bilo kod nas u prodaji. Juče sam nabavila još jedan od lavande, ne smem ostati bez zaliha.  😊 Mogu se naći, naravno, samo u dm radnjama.


Koristite li Alverde sapune?

4 коментара:

  1. Анониман6/18/2017

    Vev dugo godina sam imala probleme sa licem koje je bilo suvo a imala sam bubuljice i to mnogo njih. Ovaj sapun sam odkrila sasvim slucajno i svidelo mi se to je od limuna i verbene, a i da je prirodan. Znala sam da je za ruke ali odlucila dam ga koristiti za lice. Svidja mi se i taj blagi pilig. Lice perem sa njim vec jedno dobrih 3 meseci i lice mi se preporodilo. Ni jedne akne, bubuljice i mistera. Ne isusuje mi kozu i ne zateze je. Svima od srca preporucujem koji imaji kakve probleme sa licem da ga probaju. Sigurna sam da ce jih oduseviti. Ja ga koristim svaki dan uvece, operem i obrisem peskirom i posle njega nista ne stavljam na lice. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Divno! Hvala što ste svoje utiske podelili sa nama! :)
      Meni nije palo na pamet da ga probam na licu, ali, kako ste me sada zaintrigirali, još danas ću to učiniti. :D Već mesecima koristim Sofi sapun, hajde baš da probam i Alverde. :*

      Избриши
  2. Jako mi se sviđa sapun! :) Sapuni generalno su mi jako lepi i primamljivi, ne znam ni ja zašto, možda zato što su mali, mirišljavi, zanimljivih boja, oblika i tekstura. Nisam još probala Alverde sapune ali moraću :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja volim prirodne sapunčiće! ^.^ Recimo, Sofi su mi jako lepi, ali se taaako sporo troše, a ja bih da isprobam više njih što pre! :D Zato se ovaj troši dosta brže, ali baš je prijatan i simpatičan. Šteta samo što nemaju više vrsta u ponudi, sada su ostale samo dve. :(
      Jedva čekam da vidim kako će se tebi dopasti. Ja ih redovno kupujem! :*

      Избриши