Telo

Alverde puter za telo - makadamija i karite puter


Iako o ovom puteru postoji dosta tekstova na blogovima, ipak sam odlučila da i ja ukratko iznesem svoje utiske o njemu. :)
 

 

Akvabent Neutral Active 12 dezodorans


Pronaći dezodorans koji će u isto vreme biti delotvoran, blag prema koži i bez sastojaka koje smatrate nepoželjnim - nije baš jednostavno. Dobro, mnogima to možda i nije tako važno, pa se sa mojom prethodnom rečenicom neće saglasiti, ali, otkako sam počela da u svoju upotrebu sve više uvrštavam prirodnu kozmetiku, tako više pažnje obraćam i na to šta proizvodi koje koristim sadrže (bilo da su oni prirodni ili ne). A, kod dezodoransa mi je to posebno važno. Jedan od njih, jednostavan po sastavu, ali vrlo učinkovit, našao se u mojim rukama. Čitajte o njemu u nastavku.Alverde sapun Organska verbena i limun


Još jedan čvrsti Alverde sapun, treći u nizu, da upotpuni kolekciju.

 

Sofi prirodna ulja za telo Grejp


Još jedan proizvod Sofi kozmetike koji mi se u potpunosti dopao. ♡

 

Alverde tečni sapun Organska maslina i Organska pomorandža


Ovaj sapun ušetao je u moje kupatilo tokom hladnih zimskih dana i pomogao da moje ruke sačuvaju vlažnost i mekoću.

 

KOOZMETIK testeri II deo


Još malo KOOZMETIK testera: krema za ruke, losion za telo, balzam za usne i univerzalni melem 

Marigold Какао puter


Evo moje recenzije koja se našla na blogu Бобица u kategoriji ,,Gost na blogu''. Bilo mi je zadovoljstvo sarađivati sa jednom tako divnom osobom koja stoji iza ovog bloga. 💖 Naravno da bih volela da se naše druženje nastavi. A vi obavezno posetite blog Бобица, jer ćete tamo naći mnoštvo detaljnih recenzija proizvoda prirodne kozmetike, a posetite i njenu facebook stranu. 😊

 

Olival Čarobno Zlatno ulje


 

Alverde biljni uljani sapun Lavanda

Još jedan Alverde sapunčić, ali ovoga puta obogaćen delićima lavande. ♡  

Bioten hranljiva krema za ruke Avokado i Ši puter

Tuba je skoro potpuno prazna, utisci su se slegli, i evo kreme na blogu nakon višemesečnog korišćenja. 

 

Neutro Roberts Derma Zero dezodorans u stiku

 

Pronaći dobar dezodorans bez štetnih sastojaka, koji će ujedno prijati koži, nije lako. Sada vam predstavljam dezodorans koji se našao na mnogim blogovima, i, kako se meni čini, jedno vreme bio baš popularan. :) Iz naslova vidite o kom deziću se radi, a moja iskustva čitajte u nastavku.

 

ALTHEA Spicy Piling sapun

Althea Native je radionica za izradu prirodnih sapuna, iz Beočina. Za izradu Althea Native sapuna koriste se isključivo biljna ulja, a oplemenjuju se ši i/ili kakao buterom, kako bi se dobili sapuni bogate kremaste pene koji neguju i hidriraju kožu. Sapuni su ručno izrađeni, hladnim procesom, gde se sastojci mešaju na niskim temperaturama.
Ovaj presladak Althea aromatični sapunčić našao se u mojim rukama pre par meseci, i fino smo se sprijateljili! :)

 

Olival čarobno mleko za telo

Već neko vreme ovaj ,,čarobnjak'' se ne odvaja od mene, te je došao trenutak da se nađe i na blogu. :)

 

Alverde sapun Divlja ruža

Nisam probala puno prirodnih sapuna, ali mogu reći da je ovaj do sada najbolji! :)

 

Bioten Skinnergy So Pampered! losion za telo 

Imala sam nameru da kupim neki od Biotenovih ranijih losiona za telo, onih prvih, jer sam videla da su dosta hvaljeni. Ipak, kako tada u Lilly-ju nije bilo nijednog iz te linije,a mene je mrzelo da tražim dalje, posegla sam za jednim od tri Bioten Skinnergy losiona za telo. Biranje je trajalo punih deset minuta! :'D Šta ću kada svi prelepo mirišu!

 

Freshka Gora Deo Stik Nana

Svakodnevno nailaženje na tekstove u kojima se nabrajaju sve štetnosti antiperspiranata i dezodoranasa, podstaklo me je da se okrenem prirodi i prirodnim proizvodima kojima bih zamenila svoje dotadašnje antiperspirante. I, kao da mi čita misli, divna Iva sa bloga Prirodna kozmetika pošalje mi Freshka gora paketić, u kojem se nalazio i ovaj osvežavajući deo stik. :)

 

Estar cosmetics krema za regeneraciju kože

Na moju sreću, imala sam prilike da isprobam neke od Estar cosmetics proizvoda, tako što sam ih osvojila odgovorivši tačno na nagradno pitanje na Estar cosmetics fb stranici. :) Među ostalim proizvodima našlo se i ovo mirišljavo čudo o kojem ću vam danas pisati! 


Za Estar kozmetiku sam saznala prošle godine preko njihove facebook strane. Kako piše na njihovom sajtu, Estar cosmetics kompanija je osnovana 2003. godine u Novom Sadu.

Нема коментара:

Постави коментар