Alverde biljni uljani sapun Lavanda


Još jedan Alverde sapunčić, ali ovoga puta obogaćen delićima lavande. ♡ 



Kako sam bila jako zadovoljna Alverde sapunom Divlja ruža, odlučila sam da probam i ovaj sa lavandom. Pošto sadrži i deliće lavande trebalo mi je malo više vremena da se odlučim da ga kupim, jer sam pomislila da će situacija biti ista kao sa Verbenom i limunom (i njega sam spomenula u ovom postu). Ali, s obzirom na jako povoljnu cenu sapuna, svega 100 dinara, ne može se mnogo pogrešiti. :)
 
 
 
 
Ovaj lepotan nežnoljubičaste boje težak je 100 grama i smešten je u kartonsku kutijicu koja se sastoji od najmanje 80% recikliranog materijala, a i može se dalje reciklirati! Prepoznatljivo za Alverde. Pogodan je za vegane. 



Miriše lepo, naravno, za one koji vole miris lavande. To nije uopšte jak, niti mučan miris, već vrlo prijatan i nežan. Stvara sasvim lepu penu, prozračnu i laganu, ali ima je puno. :) Komadići lavande su mali i nimalo nisu grubi, pa vrše samo blagi piling koji se nekad i ne oseti. To mi se baš svidelo, najviše zbog toga što sam ga koristila samo za ruke. Skoro do kraja se dobro držao i ostao celovit, ali se onda prepolovio, pa i prečetvrtio, ali i dalje su ti delovi ostali čvrsti.
 
 


Evo sastojaka:
 
 
 
Ne isušuje kožu, ne iritira, i stvara prijatan osećaj na rukama nakon korišćenja. Troši se normalnom brzinom, sigurno ne prebrzo. Ja sam jako zadovoljna, i sigurno ću ga opet kupiti! Može se naći u dm radnjama.
 
 
 
Da li ste probale neki Alverde sapun?
Kakvi su vaši utisci?  

4 коментара:

  1. sjajne fotogtafije :)
    ako zelite pogledajte moj post mozemo se zapratiti :)
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2016/08/pastel-olive-layer-dress-and-new-bag.html

    ОдговориИзбриши
  2. Volim njihove sapune. Nisam probala jedino ružu ali nije ga bilo kad sam htjela da kupim.
    Dopada mi se miris i ovog sa lavandom a limun/bergamot naročito jer volim citruse.
    Tečni su mi manje dragi zbog same konzistencije ali ih imam u obje verzije i služe za goste, iz higijenskih razloga :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nisam ljubitelj kozmetike sa mirisom ruže, :) ali sviđa mi se sapun. I ja više volim ove čvrste, ali planiram da isprobam i sve tečne koji su mi dostupni. Trenutno koristim onaj sa pomorandžom i maslinom, nije loš. Tečne sapune baš i ne volim, ali ovaj se, za razliku od ,,običnih'' tečnih, lepo i lako ispira. :)

      Избриши